Hoofd menu

binnenplaats_met_Tadelakt_en_Kalei_pleister

 

Deze binnenplaats  is gemaakt om een mediterrane sfeer te creëeren. Hierbij is gebruik gemaakt van Kalei pleister met een zelfgemaakte kleurmenging, het onderste gedeelte is gemaakt met Tadelakt.

Bloempot gestucadoord met Tadelakt  1

 

 

De Tadelakt techniek kan op vele vormen toegepast worden.

 

 


kaleipleister_en_tadelakt_binnenplaatsstucwerk trapovergang

kijk hieronder voor meer foto's van de binnenplaats

Voorbeelden Stucwerk binnenplaats

 

Kalkverf & Kalei

Kalkverf & Kalei zijn minerale verven en sluiten perfect aan bij de hedendaagse trend naar meer authenticiteit, aandacht voor ecologische aspecten en minimale belasting voor het milieu. Het dampdoorlatende en ademend karakter zijn kenmerkend voor deze verven.

De Kalkverf & Kalei worden aangeboden in poedervorm, samen met een uitgebreid assortiment aan pigmenten. Het poeder dient voor verwerking aangemaakt te worden met pigment en water. Afhankelijk van de techniek die men wil uitvoeren wordt er een hoeveelheid water toegevoegd. Bij de Kalkverf geeft veel water een verf die met de blokkwast kan worden verwerkt. Het toevoegen van weinig water geeft een spatelmassa waarmee stucco en tadelakt effecten kunnen worden gecreeerd. De Kalei kan na menging met water op een eenvoudige wijze met een blokkwast worden aangebracht. Het aanbrengen van Kalei is als het ware een techniek die het midden houdt tussen schilderen en het aanbrengen van een pleisterlaag.

De kleuren zijn levendig, hebben een natuurlijke uitstraling en geven een zachte afwerking. Door het onderling mengen van pigmenten krijgt u de mogelijkheid een eigen kleur te creeren.  

 

( produkt info Kalei pleister http://www.kalkverf.nl/ )

contact

Voor informatie of een afspraak kunt u ons bellen of e-mailen. 

Theo Vermeltfoort
Hoogeloonsedijk 10A
Veldhoven  5507 RM 
NL
 tel +31653184022
 

K.v.k. te Eindhoven nr 170.99.762
BTW nr 0576 83 347 B01


 

  • Zie ons privacybeleid voor meer details.
  • We willen u als klant van Kit- & Afbouwbedrijf Vermeltfoort niet kwijt raken– we hebben dus voortaan uw uitdrukkelijke toestemming nodig bij gegevens verwerking! We hopen op uw begrip hiervoor.